Магазин військової амуніції тел. +380 50 437-45-62
Спальний мішок Snugpak Jungle Bag Terrain

4,200 грн

Новинка

Спальний мішок Snugpak Jungle Bag Terrain

4,200 грн

Артикул: 29938.
Виробник: Snugpak Категорії: , , .

Якщо ви шукаєте спальний мішок для літніх поїздок на природу і потребуєте комфорту, то спальний мішок JUNGLE Snugpak(R) стане відмінним вибором для вас. Цей спальний мішок в першу чергу призначений для теплого та вологого клімату.
Його можна легко розстібнути та ефективно використовувати як ковдру в дорозі. Він також оснащений прихованою москітною сіткою, яку зручно розстібати та застібати. Таким чином ви зможете закрити спальник від будь-яких комах.
Цей спальний мішок для теплого клімату запропонує вам комфорт і, перш за все, невеликий транспортний розмір і вагу лише 900 грамів. Це спальний мішок, який ви можете зручно розмістити у своєму пристрої для зберігання, і все одно матимете достатньо місця для інших необхідних речей для подорожей.
Переваги, про які вам потрібно знати:

Мала вага та чудові транспортні розміри
Оснащений застібкою-блискавкою
Призначений для тропічних умов
Чудовий вибір для жаркого та вологого клімату
Москітна сітка, яка допоможе вам від комах

Використаний матеріал:
MICRO DIAMOND RIPSTOP – дихаюча поліефірна тканина з унікальним зовнішнім виглядом і структурою (шарнірна структура у формі ромбів). Він довговічний, міцний і, завдяки обробці, водовідштовхувальний.
PARATEX ANTIBACTERIAL – останній прорив у сфері обробки тканин за допомогою антибактеріальної технології. Антибактеріальна та антимікробна обробка наноситься на зовнішні шари та підкладку всіх продуктів TravelPak, що запобігає розмноженню бактерій, усуває запахи та необхідність регулярного прання.
TRAVELSOFT – це тканина з ультралегких і тонких волокон з високою пухнастістю і відмінною стисливістю. Завдяки цьому бренд Snugpak може запропонувати спальні мішки меншого розміру, ідеальні для подорожей.
Технічні характеристики:

комфорт 7 °C
екстремальні 2 °C
вага 900 гр
розмір 12 х 14 см (повністю стиснутий)
блискавка зліва
тип ковдри
вбудована москітна сітка
викладений 220 х 150 см
Наповнювач: 100-процентний поліестер TravelSoft
Зовнішній матеріал: 100-процентний поліестер Micro Diamond з антибактеріальним покриттям Parate

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Додати відгук

Be the first to review “Спальний мішок Snugpak Jungle Bag Terrain”