Магазин військової амуніції тел. +380 50 437-45-62
Тактичні штани Мультикам

3,300 грн

Новинка

Тактичні штани Мультикам

3,300 грн

Очистити
Артикул: Невідомо.
Виробник: USA Категорій: , , , , .

МАТЕРІАЛ НАДІЙНОЇ ЯКОСТІ: тактичні штани виготовлені з високоякісного нового матеріалу ,  50% бавовни та 50% поліестеру з 4-стороннім розтягнутим тканим акцентом одягу ripstop, тефлоновим водостійким покриттям, що робить його дуже зручним та довговічним. Блискавка YKK з гладким знімачем блискавки, яку нелегко зламати.
ЧУДОВИЙ ДИЗАЙН ПОШИВУ: унікальна низькопрофільна система регулювання талії робить його дуже функціональним. Ви можете відрегулювати його по обидві сторони талії. До 6 кишень різного розміру з великою місткістю. Унікальний кишеньковий дизайн у стилі гармошки виглядає плоским спереду, але гофрована бічна вставка розширюється, щоб забезпечити надійне зберігання вашого службового спорядження. Кишені з кришкою-пяльцею для швидкого вилучення передач. Триангуляція промежини, покращує простір для активності під час носіння, без зв’язку.
ШИРОКЕ ЗАСТОСУВАННЯ: тактичні штани легкі, дихаючі, м’які та зручні, чудово поглинають піт. Ідеально підходить для повсякденного носіння, роботи, походів, кемпінгу, полювання… всіх видів діяльності в приміщенні/на відкритому повітрі!

Additional Information

Бренд

Розмір

32, 34, 36

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Додати відгук

Be the first to review “Тактичні штани Мультикам”