Магазин військової амуніції тел. +380 50 437-45-62
Чоловіче взуття Vasque Breeze Lt Ntx

6,400 грн

Новинка

Чоловіче взуття Vasque Breeze Lt Ntx

6,400 грн

Очистити
Артикул: 07440M140.
Виробник: Vasque Категорії: , , , .
  • МАЙСТЕРНІСТЬ: ці сучасні, легкі туристичні черевики виготовлені із замші товщиною 1,2 мм, сітки з переробленого вмісту та сітки з ТПУ для дихаючої міцності.
  • ЗРУЧНИЙ ТА МІЦНИЙ: Максимальний комфорт і підтримку під ногами забезпечують проміжна підошва Enduralast EVA та анатомічна устілка з високим відскоком для чудової амортизації та відскоку.
  • ВОДОСТІЙКИЙ ДИЗАЙН: NatureTex Waterproofing — це екологічно чиста водонепроникна мембрана, яка на 50% складається з переробленого поліестеру, щоб зберегти ваші ноги сухими та комфортними за будь-яких умов.
  • ПІДВИЩЕНЕ ЗЧІПЛЕННЯ: під стопою закріплено стійку підошву Vibram Ground Control LiteBase із сумішшю Megagrip, яка забезпечує стабільність на кожному кроці, водночас заощаджуючи 25% ваги підошви та забезпечує найкраще зчеплення з дорогою
  • ЗНАЙДІТЬ СВОЮ ФОРМУВКУ: Створено навколо спортивної кросівки, натхненної бігом, з анатомічним носком, підібраним супінатором і середнім або низьким об’ємом каблука з довгою застібкою на шнурівку для більш зручної посадки.

Additional Information

Бренд

Розмір взуття

, , ,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Додати відгук

Be the first to review “Чоловіче взуття Vasque Breeze Lt Ntx”